Novice

Peter na SP, Tina na MEP in MSP, Maja, Pika in Nace na OFEM

Peter na SP, Tina na MEP in MSP, Maja, Pika in Nace na OFEM

06.06.2017, Kranj - Domači mednarodni miting v Kranju, ki je potekal od 3. do 4. junija je bil zadnji rok za odplavanje norm za mednarodna tekmovanja, ki nas čakajo v letošnjem poletju. Tako bo barve triglavnov zastopalo kar 6 naših plavalcev. Peter John Stevens bo naš adut na svetovnem prvenstvu v Budimpešti (23.-30. julija), Tina Čelik bo nastopila najprej na evropskem mladinskem prvenstvu v Netanyi (28. junija - 2. julija), konec avgusta pa še na svetovnem mladinskem prvenstvu. Na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Gyor pa bodo plavali Maja Lotrič, Pika Perenič in Nace Vovk (24. - 28. julija).

 

Najmočnejši domači miting, na katerem so nastopili plavalci in plavalke iz 9 držav, so najbolj zaznamovali Tina, Peter in Nace. Tina in Peter sta bila nepremagljiva v svojih paradnih disciplinah 50 in 100 prsno. Nace pa je odplaval kar dva kadetska državna rekorda v disciplinah 50 in 100 hrbtno, ter se z dosežkom na 100 hrbto tudi uvrstil v reprezentanco za OFEM.

 

Naše najboljše plavalce čakajo reprezentančne priprave v Kopru, nato pa nastopa na mednarodnem mitingu v Beogradu, ter absolutno državno prvenstvo na Reki.


Kljub pripravam pa bodo prav vsi plavalci prisotni na petkovem klubskem pikniku.

 

Čestitamo!

 

Pripravil: Luka Berdajs

 

arhiv novic
Na vrh