Novice

Četveroboj 2018 v Beogradu

Četveroboj 2018 v Beogradu

Beograd, 19. 3. 2018 - Na tradicionalni Četveroboj (Slovenija : Hrvaška : Srbija : BIH), ki ga je letos gostil Beograd, so se na kvalifikacijski tekmi (zimsko državno prvenstvo 2018), uvrstili triglavani Nace Vovk, Aleš Zupanec, Tibor Balek Colnar, Tina Čelik, Petja Hribar in Maja Lotrič. Žal je zaradi bolezni tik pred odhodom doma ostal Nace, tako je barve PK Triglava v reprezentančni ekipi zastopalo preostalih pet plavalk in plavalcev. 

Čeprav je dvo-dnevno tekmovanje zgolj ekipnega značaja, v katerem je ekipa Slovenije ponovno prepričljivo zmagala, so naši plavalci v ekipno točkovanje prisostvovali lepo bero točk. Tina Čelik je v prsni disciplini 50 in 100 metrov prepričljivo zmagala, ter bila tretja v enaki razdalji v delfinovih disciplinah. Petja Hribar je bila druga na 200 mešano, prav tako Maja Lotrič v disciplini 100 delfin, obenem pa še tretja na dvakrat daljši razdalji. Tibor Balek Colnar pa je kot tretji priplaval v cilj v disciplinah 100 in 200 delfin. 

Prihodnji bodo naši plavalci tekmovali na "treh frontah". Mladinski reprezentantje na Multinational Cupu v Gradcu, kadetska reprezentanca na enakem tekmovanju na Cipru, preostali pa na domačem bazenu na mitingu Pingvinček 2018.

arhiv novic
Na vrh