Novice

MM Miklavž 2017

MM Miklavž 2017

27.11.2017, KranjPlavalci in plavalke plavalnega kluba Triglav iz Kranja so pretekli vikend sodelovali na tekmovanju za 26. MM Miklavž 2017. Na tekmovanju, v konkurenci 450 plavalcev in plavalk iz 25-tih klubov se je udeležilo 31 Triglavanov. Triglavani so skupno osvojili kar 6 odličij, od tega 4 srebrna odličja in 2 bronasti odličji, kar kaže na kvalitetno delo z mladimi v klubu.

 

Pri dečkih sta se v svojih starostnih kategorijah najbolje izkazala Črt Perme Modrijančič z dvema srebrnima odličjema in Miha Vintar z enim srebrnim in enim bronastim odličjem.

 

V mlajših kategorijah pa se je Tilnu Mačku uspelo zavihteti na drugo stopničko in s tem priboriti srebrno odličje in Sergeji Hribar do bronastega odličja.

 

V najbolj prestižni del tekmovanja, popoldanski finale v disciplini 100m Mešano, se je s seštevkom štirih individualnih nastopov uspelo uvrstiti Črtu Perme Modrijančiču in Mihi Vintarju, ki sta na koncu osvojila prestižni pokal za drugo in četrto mesto v skupnem seštevku tekmovanja.

 

V najmlajših kategorijah se je uspelo prebiti v finale 100m Mešano še Tilnu Mačku in Sergeji Hribar, ki sta na koncu osvojila odlični sedmi mesti in prejela praktične nagrade.

 

Vsem plavalcem in plavalkam čestitamo za odlične dosežke.

 

 

Pripravil: Roni Pikec

 

arhiv novic
Na vrh