Novice

Borac Grand Challenge Banjaluka 2023

Borac Grand Challenge Banjaluka 2023

Pretekli vikend (1. 7. - 2. 7.) je v Banjaluki v Bosni in Hercegovini potekalo izjemno tekmovanje BORAC GRAND CHALLENGE. Na tem prestižnem dogodku je sodelovalo kar 24 klubov iz 13 različnih držav, med njimi pa je tudi ekipa Plavalnega kluba Triglav Kranj s svojimi 15 plavalci in plavalkami.

 

Triglavani so se odlično odrezali na tekmovanju, pri čemer so posebno pozornost pritegnili v absolutni kategoriji. Manca Pogačar se je izkazala s srebrnim mestom v disciplini 200 metrov prsno, medtem ko je Zala Pogačar dvakrat osvojila tretje mesto, in sicer v disciplinah 100 metrov hrbtno ter 200 metrov mešano. Neža Zupan je zablestela z drugim mestom v disciplini 100 metrov prsno in tretjim mestom v disciplini 50 metrov prsno. Tilen Maček pa je osvojil odlično tretje mesto v disciplini 200 metrov prsno. V kategoriji A pa je Arne Mazi Jamnik zasedel drugo mesto v disciplini 1500 metrov prosto.

 

Poleg uspehov v absolutni kategoriji so vsi plavalci in plavalke PK Triglav Kranj dosegli odlične rezultate tudi v svojih starostnih kategorijah. Njihova predanost in trdo delo na treningih sta se nedvomno obrestovala.

 

V ekipi PK Triglav Kranj so nastopili plavalci in plavalke: Tilen Maček, Matic Sečnik, Maša Camlek, Lara Naglič, Eva Šušteršič, Manca Pogačar, Nejc Maher, Arne Mazi Jamnik, Nej Jagodič, Zala Pogačar, Neža Zupan, Alina Lozar, Neža Pogačar, Leon Zafosnik Potocnik in Žan Gradišek.

 

Ti uspehi na tekmovanju BORAC GRAND CHALLENGE so dokaz, da so triglavani v vrhunski formi in da se lahko zanesemo na njihovo odlično plavanje. Čestitke vsem plavalcem in plavalkam ter njihovim trenerjem za dosežene rezultate, ki so rezultat trdega dela, predanosti in strasti do plavanja. Verjamemo, da bodo tudi v prihodnosti nadaljevali s svojimi uspehi in navduševali plavalno skupnost.

 

Pripravil: Roni Pikec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arhiv novic
Na vrh