Tekmovalno plavanje

Kranjski plavalni klub sodi med najštevilčnejše plavalne kolektive v Sloveniji. V njem deluje preko 200 plavalk in plavalcev, ki so razdeljeni v 9 različnih skupin. Treniranje uspešnih kranjskih plavalcev izvajajo športni strokovnjai, ki sodijo med najboljše v Sloveniji.

 

Tekmovalno plavanje   Tekmovalno plavanje   Tekmovalno plavanje

 

več

 

 

Športna plavalna šola

Športna plavalna šola je namenjena vsem tistim predšolskim in osnovnošolskim otrokom, ki so ob zaključnem testiranju v naši plavalni šoli prikazali ustrezen nivo plavalnega znanja (5 delfinčkov). Vadba poteka v olimpijskem plavalnem bazenu (50 x 25 metrov) v času od 16.30 do 18.00 (od ponedeljka do petka) in od 9. do 10.30 ure v soboto. Priporočamo, da otroci športno plavalno šolo obiskujejo 3-krat tedensko.

 

Športna plavalna šola   Športna plavalna šola   Športna plavalna šola

 

več

 

 

Plavalni tečaji za odrasle

Tečaj je namenjen vsem odraslim, neglede na starost in predznanje plavanja, ki bi se radi naučili plavati, kot tudi rekreativnim plavalcem, ki si želijo z vodeno vadbo nadgraditi svoje plavalno znanje pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev.

 

Omogočamo skupinsko in individualno učenje plavanja. Na voljo so 20-urni (1-krat tedensko) in 38-urni (2-krat tedensko) tečaji.

 

Smo vodilni slovenski plavalni klub na področju plavalnega opismenjevanja. Več kot deset let organiziramo plavalne tečaje za otroke in mladostnike, ki potekajo pod strokovnim vodstvom naših izkušenih trenerjev in vaditeljev.

 

Plavalni tečaji za odrasle   Plavalni tečaji za odrasle   Plavalni tečaji za odrasle

 

več

Na vrh