Novice

Ekipno 3. mesto na 32. Pokalu Ježek

Ekipno 3. mesto na 32. Pokalu Ježek

Ljubljana, 16. in 17. 3. 2019Najmlajši plavalci in plavalke Plavalnega kluba Triglav Kranj so se preteklo soboto in nedeljo pomerili na 32. Pokal Ježek. Nastopilo je 20 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Barve Triglava je zastopalo 35 plavalk in plavalcev. V soboto so nastopali plavalci in plavalke letnik 2008 v 100-metrskih disciplinah in letnik 2009 v 50-metrskih disciplinah. V nedeljo pa so se pomerili najmlajši letnik 2010 in mlajši v 25-metrskih disciplinah.

 

V soboto je med mlajšimi plavalci izstopal Matic Sečnik, ki je zabeležil skupno zmago v seštevku vseh štirih disciplin. Posamično je zmagal na 50 m prosto in 50 m delfin, na 50 m prsno je zasedel 2. mesto ter na 50 m hrbtno 3. mesto. Skoraj vsi nastopajoči so pokazali dobro formo z osvojenimi osebnimi rekordi. Tekmovanje se je zaključilo s štafetami, kjer so naši starejši plavalci za malo zgrešili medaljo in se morali zadovoljiti s četrtim mestom.


V nedeljo so se za PK Triglav pomerili naši najmlajši plavalci in pokazali odlične boje in pokazali, da so vedno boljši in hitrejši. Mešana štafeta pa je starejšim kolegom pomagala osvojiti ekipno 3. mesto v mešanih štafetah. Vsi plavalci so pokazali zelo dobre nastope, zato vsem čestitamo.

 

Pripravili: Alenka Pirc in Sara Traven

 

arhiv novic
Na vrh