Novice

Klubska selekcija na pripravah na Madeiri

Klubska selekcija na pripravah na Madeiri

Kranj, 6. 3. 2019 - Od 23. februarja do 3. marca se je ekipa Klubske selekcije s trenerjema Lukom in Teo odpravila na priprave na Madeiro. Priprave v rojstnem mestu Cristana Ronalda so že po svoji naravi in klimatskih pogojih idealen kraj za visoko motivirano izvedbo priprav med zimskimi šolskimi počitnicami.
 
Po skoraj celodnevnem potovanju iz kranjskega bazena preko Benetk do Lizbone in končne destinacije na Madeiri so ekipo pričakali vrhunski pogoji za trening in preživljanje prostega časa. Za marsikoga najlepši bazen v katerem je kadarkoli treniral, poletne temperatue, očarljiva narava, prijaznost domačinov,... so bili deležniki, ki so nas spremljali skozi celotne priprave. V dobrem tednu je ekipa opravila 12 vodnih in 5 suhih treningov, si ob tem ogledala skoraj cel otok, se naužila februarskega plavanja v morju, si ogledala znameniti karneval po vzoru Rio de Janeira,... a ker je "vsega lepega enkrat konec" so tudi priprave minile prehitro, nadejamo pa se dobre popotnice v lovljenju željenih rezultatov v poletni sezoni.
 
Za izvedbo priprav pa bi se radi zahvalili tudi vsem donatorjem, ki so olajšali finančno breme staršem ter tako omogočili, da so se priprav udeležili vsi plavalci in plavalke Klubske selekcije. 
 
Upamo, da (podobno) akcijo še ponovimo. Spodaj si oglejte video, ki povzame vsa naša doživetja na Madeiri.
 
Več slik si lahko ogledate v galeriji: https://www.pklub-triglav.si/galerija?g/3HX8XQN4
 
arhiv novic
Na vrh