Novice

MM Kranj 2023

MM Kranj 2023

Našega najmočnejšega tekmovanja v organizaciji PK Triglav se je letos udeležilo 350 plavalcev iz 8 držav. Na dvodnevnem tekmovanju, ki je potekalo letos v majskem terminu (27. - 28. maj) smo videli veliko lepih nastopov, plavalci in plavalke pa so "lovili" norme za OFEM v Mariboru, mladinsko evropsko prvenstvo v Beogradu, ter SP v Fukuoki in EP23 v Dublinu. Obenem pa je tekmovanje krstno "pobrateno" tudi s tekmovanjem MM Ravne SLO OPEN, saj so za najboljše seštevke obeh tekmovanj predvidene lepe nagrade.
 
Med Triglavani so izstopali Ben, Sašo in Tina, ki tudi v seštevku Kranj-Ravne kotirajo zelo visoko. Ben je v seštevku dveh rezultatov celo na prvem mestu, a bo tekmovanje v Ravnah zaradi državnega prvenstva na Nizozemskem izpustil, Tina je v seštevku druga, Sašo pa četrti. 
Na zmagovalnem odru sta bila najžlahtnejša Ben z zmagama na 100 in 200 prosto in Tina na 50 in 100 prsno, obenem pa še srebrna na 50 delfin in 200 mešano. Sašo je bil srebrn na 200 prosto in bronast na 100 prosto. 
 
Drugi del združenega tekmovanja čaka naše najboljše plavalce prihodnji teden na Ravnah na Koroškem, kjer pa tekmovanje šteje tudi kot Absolutno državno prvenstvo Slovenije.
arhiv novic
Na vrh