Novice

Sašo na Balkanjadi, ostali na Iliriji

Sašo na Balkanjadi, ostali na Iliriji

Ljubljana, 12. 5. 2019 - Pretekli vikend (11. - 12. maj) so naši plavalci tekmovali na dveh prizoriščih. Večja skupina je tekmovala v soboto na tradicionalnem mednarodnem mitingu Ilirija.

 

V prvi letošnji preizkušnji v zunanjem bazenu sta Tina Čelik in Gregor Grilc osvojila 2. mesto v disciplini 200 m hrbtno, Petja Hribar in Miha Vintar sta bila bronasta na 100 m prsno, Petja pa prav tako tretja na 100 m prosto. 

 
Sašo Boškan je za svoj krstni reprezentančni nastop tekmoval na Balkanjadi v Kavali (Grčija). V vseh treh razdaljah hrbtne tehnike je osvojil sedmo mesto ter z rezultati še enkrat potrdil svoj napredek.
 
Pred plavalci in plavalkami pa sta zelo pestra in zanimiva konca tedna. Najprej bodo mlajši nastopili na Razvojnem pokalu Slovenije - Pokalu Term Ptuj, starejši pa na Veliki nagradi Slovenije - Pokalu mesta Ljubljana. Zadnji konec tedna v mesecu maju pa bodo starejši nastopali na mitingu Banja Luka Open, ki je obenem zaključna tekma v izboru za mladinski MEP in  kadetski OFEM. Mlajši pa bodo istočasno nastopali na memorialu Jožeta Rebca v Radovljici.
 
Pripravil: Luka Berdajs
arhiv novic
Na vrh