Novice

Pokal mesta Ljubljane

Pokal mesta Ljubljane

Ta vikend (20. in 21. 5.) je v Ljubljani potekal 48. Pokal mesta Ljubljane. V konkurenci 469 plavalk in plavalcev iz 30 klubov je nastopilo 18 Triglavanov.   Na stopničke so se v svojih kategorijah uvrstili: Kategorija A: Tina Čelik 2. mesto..
več
Barcelona - Mare Nostrum 2023

Barcelona - Mare Nostrum 2023

Sašo Boškan je skupaj z reprezentantoma Nežo Klančar in Primožem Šenico Pauletičem nastopal na močnem mednarodnem tekmovanju v Barceloni v sklopu turneje Mare Nostrum 2023. Tekmovanje, ki velja za eno močnejših v sezoni, je imelo tudi letos..
več
Priprave klubske selekcije na Majorki

Priprave klubske selekcije na Majorki

Sedem plavalcev klubske selekcija je za kratek čas pospravilo jakne in dolge puloverje v omaro, ter iz zadnjih polic vzelo kratke hlače ter majice. Ob pogledu na vremensko napoved na Majorki smo se vsi veselili menjave okolja in predvsem toplega..
več
Ben drugi v Eindhovnu

Ben drugi v Eindhovnu

Štiridnevnega (6. 4. - 9. 4. 2023) mednarodnega tekmovanja v Eindhovnu na Nizozemskem sta se udeležila tudi naša najboljša plavalca Sašo Boškan in Ben Schwietert. Tradicionalno tekmovanje velja za eno najmočnejših v tem obdobju, Sašo in Ben..
več
Moštvena zmaga na domačih tleh

Moštvena zmaga na domačih tleh

Ta vikend (18. in 19. 3.) je na domačem bazenu v Kranju potekalo Moštveno in posamično zimsko državno prvenstvo za mlajše dečke in mlajše deklice 2023, kjer so TRIGLAVANI POSTALI DRŽAVNI PRVAKI. V konkurenci 254 plavalcev in plavalk iz 21..
več
1... 34567... 66
Na vrh